× Ειδοποίηση Covid-19: Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκληθεί από τον COVID-19, τα τεχνικά χαρακτηριστικά & οι φωτογραφίες των ποδηλάτων είναι ενδεικτικά και υπόκεινται σε αλλαγές
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση δεν είναι μια καινούργια τάση αλλά μια εναλλακτική λύση μετακίνησης. Η χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές καθώς λύνει το μεγάλο πρόβλημα της μετακίνησης στα αστικά κέντρα. Εύκολη και γρήγορη μετακίνηση δίχως την ανάγκη χρήσης άδειας οδήγησης, με ελάχιστο κόστος χρήσης καθώς περιορίζεται μόνο στη φόρτιση της μπαταρίας, χωρίς τέλη κυκλοφορίας και λοιπά έξοδα αλλά και ελάχιστα έξοδα συντήρησης, είναι τα άμεσα πλεονεκτήματα της καθημερινής χρήσης ηλεκτρικού ποδηλάτου.
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Χαρακτηριστικό τους αποτελεί η μεγαλύτερη διάμετρος τροχού σε σχέση με τα ΜΤΒ των 26”, που Ο λόγος που δημιουργήθηκαν είναι για να καλύψουν τις ανοιχτές, γρήγορες, χωμάτινες διαδρομές, εκεί όπου μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ταχύτητα, η άνεση και η κάλυψη πολλών χιλιομέτρων.
Είναι κατάλληλα για δασικούς δρόμους, χωρίς πολλά τεχνικά μονοπάτια και για εκείνους που επιλέγουν το ΜΤΒ ποδήλατό τους για την κάλυψη αποστάσεων. Μπορούν μάλιστα να αποτελέσουν και μια θαυμάσια πρόταση για συνδυαστική χρήση σε περιβάλλον μικτό, με χώμα και άσφαλτο.
Είναι γρήγορα, άνετα και σύγχρονα και θα κάνουν τις χωμάτινες διαδρομές σας πιο άνετες και ασφαλείς.
Η Ballistic, πάντα μέσα στις εξελίξεις της ποδηλατικής βιομηχανίας, προτείνει μια πλήρη γκάμα επιλογών στη συγκεκριμένη κατηγορία κατάλληλη για κάθε πιθανή χρήση.
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Τα 27,5” έχουν έρθει για να μείνουν και πλέον συγκεντρώνουν πολλούς φίλους καθώς συνδυάζουν τις αρετές των 26” και 29” τροχών και μπορούν να κινούνται με την ευελιξία των 26" hardtail, αλλά επίσης να περνάνε τα εμπόδια τόσο εύκολα όσο ένα 29". Μερικά από τα πλεονεκτήματα τους είναι ότι οι μεγάλες ρόδες των 29" δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια όσον αφορά την διαδρομή της ανάρτησης καθώς και οι ελαφροί τροχοί (σε σχέση με τους 29άριδες), έχουν σαν αποτέλεσμα γρηγορότερη επιτάχυνση και γενικότερα πιο ελαφρύ ποδήλατο. Συνδυασμός που κερδίζει!
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Καλωσήρθατε στον κόσμο του ΜΤΒ. Αν αναζητάτε ένα ποδήλατο που να σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες στα βουνά και τα χωμάτινα μονοπάτια, εδώ πρέπει να είναι η επιλογή σας. Ένα ΜΤΒ Hardtail διαθέτει μπροστινή ανάρτηση, ικανοποιητικό πλήθος σχέσεων ώστε να ανταπεξέρχεται σε οποιαδήποτε κλίση και ανθεκτικό πλαίσιο για να αντέχει στους κραδασμούς.
Θα το απολαύσετε κυρίως σε χωμάτινες διαδρομές, σε κλειστά μονοπάτια, σε ανηφορικές κλίσεις σε δασικό περιβάλλον ή σε κάποιο πάρκο χωρίς ποτέ να λέει όχι και σε μια βόλτα σε αστικό περιβάλλον. Ένα ποδήλατο που... τα κάνει όλα αλλά η πρώτη του επιλογή είναι το χώμα.
Λίστα Σύγκρισης
Ξεκινάτε από το σπίτι σας, στην πόλη αλλά δεν ξέρετε ακριβώς που μπορεί να καταλήξετε... Σας αρέσουν οι χωμάτινες διαδρομές αλλά θέλετε με την ίδια ευκολία να μετακινηθείτε για καφέ στο κέντρο. Θα θέλατε να ακολουθήσετε τους φίλους σας στο βουνό αλλά ταυτόχρονα έχετε να κάνετε κι εκείνα τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ... Ένα Cross Trekking ποδήλατο θα σας βγάλει από το δίλημμα – άσφαλτος ή χώμα, καθώς πηγαίνει και στα δύο, με άνεση και ασφάλεια.
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Είναι γεγονός πως το ποδήλατο αποτελεί πλέον επιλογή αστικής μετακίνησης και στην Ελλάδα. Όλο και περισσότεροι το επιλέγουν για μετακίνηση, διασκέδαση, ψώνια και αναψυχή στις πόλεις. Δεν υπάρχει τρόπος να το κάνετε καλύτερα – και με περισσότερο στυλ – από ένα «καθαρόαιμο» city bike, με προστατευτικά αλυσίδας, φτερά, φώτα και την χαρακτηριστική άνεση στη θέση οδήγησης που προσφέρει. Από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε να μετακινηθείτε στην πόλη με ένα τέτοιο ποδήλατο, είναι δύσκολο να επιστρέψετε πια σε οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι τυχαίο που δεκάδες εκατομμύρια χρήστες ποδηλάτου σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις επιλέγουν τον συγκεκριμένο τύπο ποδηλάτου για τις μετακινήσεις τους.
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Λίστα Σύγκρισης
Στη ζωή δεν χρειάζεται να είμαστε απόλυτοι. Μπορούμε να συνδυάζουμε πράγματα – όπως το ποδήλατο με μέσα μαζικής μεταφοράς ή το αυτοκίνητό μας. Ένα διπλωτό ποδήλατο πόλης διαθέτει μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα: Μπορούμε πάντα εύκολα να το μεταφέρουμε με τα μέσα μεταφοράς, με ταξία ή στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου μας, μπορούμε να το ανεβάσουμε στο γραφείο μας και να μην ανησυχούμε για το αν θα το... ξαναβρούμε όταν κατέβουμε, να το έχουμε σε μια γωνιά, στο σαλόνι μας, χωρίς να πιάνει χώρο.
Η πρόταση της Ballistic στη συγκεκριμένη κατηγορία, αφορά ποδήλατα χρηστικά, αστικής μετακίνησης, ικανά να καλύψουν – με λογικό κόστος –τις ποδηλατικές ανάγκες μιας ολόκληρης οικογένειας καθώς, δεν έχουν διαφορετικά μεγέθη και με την απλή αυξομείωση του ύψους της σέλας μπορεί – εξαιτίας του χαμηλού πλαισίου τους – να τα χρησιμοποιήσουν όλοι, με την ίδια άνεση. Είναι ίσως το πρώτο ποδήλατο που θα έπρεπε να υπάρχει σε κάθε αστική οικογένεια.
Λίστα Σύγκρισης