Ειδοποίηση: Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκληθεί από τον COVID-19, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ποδηλάτων είναι ενδεικτικά και υπόκεινται σε αλλαγές.

close

Ενδιαφέρεστε για ένα Ballistic Bike;

Το πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων της Ballistic Bikes είναι δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσει σε όλη την Ελλάδα. Οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι μας θα σας ενημερώσουν για διαθεσιμότητες, χρόνους παράδοσης, θα σας λύσουν κάθε απορία που έχετε σχετικά με τα ποδήλατα μας καθώς και θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος για εσάς.

Δείτε τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μας εδώ

Contact Image

Αντιμετωπίζετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα;

Σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να απευθυνθείτε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο μας από όπου προμηθευτήκατε το Ballistic Bike σας ή στον πλησιέστερο αντιπρόσωπο μας ώστε να λύσει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε και να σας ενημερώσει για θέματα που αφορούν την σωστή χρήση και συντήρηση του ποδηλάτου σας.

Αν αντιμετωπίζετε τεχνικό πρόβλημα εντός εγγύησης θα πρέπει να έχετε μαζί σας την εγγύηση-εγχειρίδιο Ballistic Bikes συμπληρωμένη και σφραγισμένη από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο μας ή την απόδειξη αγοράς του ποδηλάτου.

Δείτε τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μας εδώ

Για επικοινωνία με την εταιρεία πατήστε εδώ