Ειδοποίηση: Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκληθεί από τον COVID-19, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ποδηλάτων είναι ενδεικτικά και υπόκεινται σε αλλαγές.

close

e-Bike

Γνωρίστε τη νέα σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων της Ballistic εξοπλισμένα με το e-kit της ελληνικής εταιρείας Speen, μία σύμπραξη δύο ελληνικών εταιρειών.

Τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση δεν είναι μία καινούργια τάση αλλά μία εναλλακτική λύση μετακίνησης. Η χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων κερδίζει ολοένα και περισσότερους αναβάτες, καθώς λύνει το μεγάλο πρόβλημα της μετακίνησης και του αυξημένου κόστους της στα αστικά κέντρα. Εύκολη και γρήγορη μετακίνηση, δίχως την ανάγκη απόκτησης άδειας οδήγησης, με ελάχιστο κόστος χρήσης που περιορίζεται μόνο στη φόρτιση της μπαταρίας, με ελάχιστα έξοδα της τυπικής συντήρησης του ποδηλάτου και χωρίς τέλη κυκλοφορίας είναι τα άμεσα πλεονεκτήματα της καθημερινής χρήσης ηλεκτρικού ποδηλάτου.

E-Bike

Διαλέξτε από τη νέα σειρά e-Bikes της Ballistic ή προσαρμόστε το e-kit στο δικό σας ποδήλατο!

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα Ballistic προσφέρουν την πιο αξιόπιστη λύση καθώς συνδυάζουν μέγιστη ποιότητα σε προσιτή τιμή. Τα ποδήλατα είναι επανδρωμένα με το πιο ελαφρύ και ευέλικτο σύστημα υποβοήθησης της αγοράς, κατασκευασμένο από την Ελληνική εταιρεία Speen παρέχοντας άμεσο service και λύσεις σε κάθε ανάγκη. Η Ballistic έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει την ηλεκτρική υποβοήθηση στο μεγαλύτερο μέρος των ποδηλάτων της αλλά και να προσαρμόσει (κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις) το e-kit της Speen και στο δικό σας.

Με τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Ballistic η καθημερινή σας μετακίνηση μπορεί να αλλάξει ριζικά, δοκιμάστε τα!

Middle Photo
Middle Photo

Speen Flow Series

Η καλύτερη επίδοση σε Wh/kg

Γνωρίστε τα e-kit της σειράς Flow που εξοπλίζουν τη νέα σειρά e-Bike Ballistic αλλά μπορούν να προσαρμοστούν και στο δικό σας ποδήλατο.

Ηλεκτροκινητήρας πίσω τροχού:

Ονομαστική Τάση 36V Ονομαστική Ισχύς 250W Μέγιστη Ισχύς 250W Βάρος 2.6 kg Επίπεδο Θορύβου <50dB

Κεντρική μονάδα ελέγχου:

Εφαρμογή στην μεσαία τριβή

Οθόνη ελέγχου:

Τάση εισόδου σε πραγματικό χρόνο Οπίσθιος φωτισμός Ταχύτητα Μέση ταχύτητα διαδρομής Μερικός χιλιομετρητής Ολικός χιλιομετρητής Στάθμη μπαταρίας Θερμοκρασία περιβάλλοντος Επίπεδο υποβοήθησης

Μπαταρία:

Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από τα παρακάτω τρία μοντέλα με αναβάθμιση της αυτονομίας
Flow Series
Χαρακτηριστικά: Flow 1
(899€):
Flow 1.5
(999€):
Flow 1.5+
(1099€):
Βάρος: 1.5 kg 2 kg 2 kg
Χωρητικότητα: 250 Wh: 315 Wh 380 Wh
Αυτονομία: 40km μέση ρεαλιστική χρήση (30-100km ελάχιστη και μέγιστη αυτονομία) 50km μέση ρεαλιστική χρήση (37-125km ελάχιστη και μέγιστη αυτονομία) 60km μέση ρεαλιστική χρήση (45-150km ελάχιστη και μέγιστη αυτονομία)
Στοιχεία μπαταρίας: Λιθίου Panasonic Λιθίου Panasonic Λιθίου Panasonic
Κύκλοι φόρτισης: 2000 (με ορθή χρήση 2/3 της αρχικής χωρητικότητας) 2000 (με ορθή χρήση 2/3 της αρχικής χωρητικότητας) 2000 (με ορθή χρήση 2/3 της αρχικής χωρητικότητας)
Ονομαστική Τάση: 36V 36V 36V
Ονομαστική Χωρητικότητα: 7Ah 7Ah 10,5Ah
Κύκλωμα προστασίας: Τάση (υψηλή / χαμηλή), Μέγιστη ροή ρεύματος, Υψηλής Θερμοκρασίας Τάση (υψηλή / χαμηλή), Μέγιστη ροή ρεύματος, Υψηλής Θερμοκρασίας Τάση (υψηλή / χαμηλή), Μέγιστη ροή ρεύματος, Υψηλής Θερμοκρασίας
Σώμα μπαταρίας: Αλουμινένιο Αλουμινένιο Αλουμινένιο

Ballistic e-Bikes